Seznam blogů

pondělí 16. prosince 2019

? KDU-ČSL? = Populisté, držící po čtvrtstoletí krok a hubu s fašisty vůči Českému národu (viz kontext na blogu mém: www.GoldenFriendOne.blogspot.com), hlavně se alespoň nějak udržet v politice, tedy jdoucí cestou odkloněnou od KRISTA. A mají tu drzost ještě mluvit o antiradikalizaci politiky, tito souputníci fašistických vlád ČR, vůči Českému Lidu po čtvrt století ?? Můj vzkaz celé té fašistické garnituře vůči Lidu, (jejich výčet viz.. viz článek ,,ŠPÍNA.. ta" na výše uvedeném blogu) , je: ,,Odtáhněte z politiky, ukončete činnost. Uvolněte tak prostor Lidem dobré vůle, s dobrým srdcem. Odradikalizujte tak Českou politiku od fašismu !! Pro dobro VŠEM."!! ¦¦ ¦¦ ( Deník N: Lidovci se zaměří na města. Velkou stranou nikdy nebudou, můžou ale brzdit radikalizaci politiky, říká politolog – Deník N):

? KDU-ČSL? = Populisté, držící po čtvrtstoletí krok a hubu s fašisty vůči Českému národu (viz kontext na blogu mém: www.GoldenFriendOne.blogspot.com), hlavně se alespoň nějak udržet v politice, tedy jdoucí cestou odkloněnou od KRISTA. A mají tu drzost ještě mluvit o antiradikalizaci poliky, tito souputníci fašistických vlád ČR, vůči Českému Lidu po čtvrt století ??! Můj vzkaz celé té fašistické garnituře vůči Lidu, (jejich seznam.. viz článek ,,ŠPÍNA.. ta" na výše uvedeném blogu) , je: ,,Odtáhněte z politiky, ukončete činnost. Uvolněte tak prostor Lidem dobré vůle, s dobrým srdcem. Pro dobro VŠEM."!! Odradikalizujte tak Českou politiku od fašismu !! ¦¦ ¦¦ Deník N: Lidovci se zaměří na města. Velkou stranou nikdy nebudou, můžou ale brzdit radikalizaci politiky, říká politolog – Deník N:
https://denikn.cz/243642/lidovci-se-zameri-na-mesta-velkou-stranou-nikdy-nebudou-muzou-ale-brzdit-radikalizaci-politiky-rika-politolog/?ref=tit